Go natt

Kom ganska nyss hem från leonie. Ebba kom även dit å vi hade as kul. Skrattade som alltid.  De regnade ju så vi gick inte till någon majbrasa, jag hade säkert brunnit upp annars.
Men aja. Imorgon ska jag plugga å fotbollsträning. Ska även bestämma mig om jag ska med till stuga Eller inte.
Om jg gör det missar jag fotbollsmatch på söndag och även dammatchem.
Så ja, vi får se hur jag gör.
Vi har även gymnastikträning på söndag. Men den kan jag vara med på i båda fallen. Då det är skönt.
Men jag ska sova nu.
Sova länge och få sova ut. Mer än behöver de nu.

Ella<3

Väntar

Skolan gick helt okej. Hann med mycket men är långt ifrån klar. 
Vi är dock lediga 2 dagar nu+helg.
Så jag ska bara ta å släppa skolan ett tag. Ska iaf försöka. 
Redovisade även 2 steg i matte onsdag vilket blev en lättnad när jg blev godkänd. 
Väntar iaf på att Leonies pianolektion typ ska sluta.
Vi ska hem till henne sen och bara ta det lugnt. Ebba kommer senare sen tror jag. Kanske nån annan oxå men vi får se.
Puss på er mina fina:*

 En Sne väldigt ful bild
Men min bebbs<3

<3



Skola




Har as mycket idg igen. Men vi ses när jag slutat. 15.25


<3


God natt mina fina

Har pluggat hela tiden sen jag kom hem. Men ska sova nu, hörs imorgon. Puss
Haha badas



Det enkla med att inte orka mer


 Skoldagen gick väll ändå hyfsat. 
Men jag somnade inte förns 1 igår då jag satt å pluggade. Vaknade 7 och pluggade mer. Åkte till skolan och hade prov å redovisningar. Vilket gick bra. Blev godkänd på redovisningarna å proven kändes bra.
Direkt efter skolan åkte jag och Felix till Västerås och mötte mamma å Micke och vi har nu gått på Ikea fram till 20.00..
På väg hem nu. På väg hem för mer plugg. Helt jävla slutkörd.
Orkar fan inte mer. Får dock bara se fram emot skolavslutningen.. 42 dagar kvar. Bara att kämpa igenom det sista,
Även om orken är slut redan nu.
Imorgon är det sista dagen innan helg. På kvällen äter vi middag med ett stort gäng. Sen går vi ner å kollar majbrasa.
På torsdag är det kanske extraträning me gymnastiken å fotbollstränin. Måste också packa då vi ska upp till stugan.
Men åker hem med tåg på lördag till fotbollsmatch å damlagets fotbollsmatch. Ingen rast å ingen ro. 
Alls. Sen börjar en ny äckligt stressig Skolvecka.
Men ja ni. Ha det bra!



Puss

Hah usch

Hemma från gymnastiken nu. Var trött men i början gick det bra. Satte många nya saker. I slutet blev jg bara övertrött å kroppen orkade seriöst inte ett steg till. Men aja. Så blir det efter en jobbig skoldag massa plugg å sen träningen då. Vi har typ 4 träningar kvar innan tävling oxå.. Men dom ska sätta in en extra träning i helgen antagligen. Men  Ska bara duscha sen sätta mig framför högen av allt som måste bli klart:( prov imorgon + 3 redovisningar. Och kan typ 0 av allt. Så ja. Ska ta å duscha nu. Hoppas eran dag varit jättebra!
Puss



Fyfan va grym helg

Ett sjukt svullet knä, en sprucken nagel å träningsvärk som in i helvete. Men åhhhh va kul de va. Träningen idag gick väldigt bra å vi tränade mest avslut å inlägg mm. Sjukt kul. Så sjukt värt alla skador jag nu har. 




Just nu sitter ja ute i solen. Shieet. Freaking 24 grader. +solen
Sommar
Pappa handlade även hallonsoda till mig så ingenting kan just nu bli bättre.


Fin bild... Men puss på er


Fotbollsläger

Har äckligt ont i kroppen å trött som fan men Fyfan va kul de varit idag!! Började dagen me träning å teori. Sen match. Matchen sluta 3-3 men FYFAN va vi kämpa. Så jävla grymma. Jag åkte med Anna å Evelina till Västerås där matchen va. Haha skrattade nå sjukt. Satt även å dreglade över Therece bilder då hon är på Kreta. Men aa. Vi skulle sovit för typ 1 timme sen men alla har inte ens lagt sig än;) men aja. Imorgon är det träning sen ska ja till några kompisar å sen hem. Men nu ska vi sova. Typ. Puss på er
Världens bästa tjejer♡



Gud. Somnar snart

Hur trött som helst. Herregud. Å snart ska vi även på påskmiddag me en annan sida av släkten. Vilket inkluderar massa barn oxå. Hahah kommer somna hur tidigt som helst. Vi har ändå inte gjort så mycket idag? Vi åkte upp å kollade på min mormors konstutställning. Å sedan till mågon ridskola;) Hanna ville kolla där så ja så fick det bli;) haha men det var kul. Vi kolla bara typ. Sen åkte vi typ bara hem;) nu sitter vi hemma å bara typ sover. Men snart ska vi åka! Så puss på er bästa♡

Gucci♡



Lite bilder från idag



Oj?

Oj. Okej. Torsdagen är redan slut och imorgon är det fredag? Typ första gången jag är lite ledsen över att det är fredag. Och att påsklovet snart är slut..:(
Men idag iaf. Jag och Felix åkte med tåget till Västerås 11 typ. Å bytte sen i Västerås till Tåget som gick till Sala. Väl framme kom våra saknade morbror å moster å hämtade oss på stationen. Sen hjälpte vi morfar med att jobba lite och åkte sedan runt lite i Sala å kollade runt. Bara vi 4. Vilket va väldigt mysigt. Va på deras förra skola å massa sånt. 
Men sen åkte vi hem å spela monopol.  Till typ nu? Hahah. Jättekul;) mormor, morfar, morfars fru, moster, morbror, Felix å jag var med så det vart ett jävla skrik;) hahahahahahah. Men nu ska jag sova! Vi ses imorgon bästa ni♡ ni är grymma och ett STORT TACK till er som läser bloggen♡ni är grymma!



Love ya♡

Åker

Mamma å min lossaspappa har köpt en stuga. En sommarstuga i Hälsingland. Å för 2 år sedan så flyttade vi ifrån  vår förra lägenhet. Å sålde den till en av mammas kompisar. Med möbler i mm. Lång historia varför det blev så. Men nu ska vi iaf hämta möblerna då mamma å lossaspappa åker med flyttlasset imorgon å ska ha möblerna. Ska bli kul å kolla hur de ser ut  i lägenheten igen. 
Mycket minnen därifrån♡
Efter det blir det fotbollsträning vilket kommer bli sjukt kul!♡
Hoppas ni förstod det röriga inlägget!


Tröja//cubus byxor//lindex

-

Hej på er! Jag fick lite kommentarer om att ni ville att jag skulle visa mina mascaror å berätta lite om dom! Så här får ni ett sånt inlägg! Hoppas det blir bra!


Maybelline new york- one by one

Denna mascara fick jag för ca 1/2 år sedan. Denna är brun och ger ganska mycket volym. Ibland kan denna mascara klumpa sig lite men det händer inte särskilt ofta. Resultatet blir ganska naturligt och man kan verkligen reglera hur mycket mascara man vill ha. 
Man kan både få ett väldigt naturligt resultat men även mycket volym å "synliga" fransar. Denna mascara tipsar jag er om! Den finns å köpa på tex: hm, Åhléns, kicks osv. För ca 145kr. Så det är även ett rimligt pris!





       Lumene- excellength mascara

Denna mascara var en av de första mascarorna jag fick. Den ger ett otroligt naturligt resultat. Men det syns ändå att fransarna är ifyllda. Den separerar fransarna å ger ett fint resultat. Denna mascara borde finnas på tex: hm, kicks å kanske även Ica? En tips om ni vill ha ett fint naturligt resultat!  Jag köpte denna mascaran för 99kr!






Maybelline new york- the colossal volum expess

Denna mascara är nog en av dem sämre jag prövat. Den separerar inte så jättebra och ger oftast klumpar. Den blir liksom väldigt brutal. Och det syns väldigt väldigt bra. Vilket jag bara tycker ser ganska konstigt ut. Jag kan tyvärr inte tipsa denna. Men min kompis har även denna och hennes funkar bättre. Så ja. Den ger mycket volym och lägnd. Den finns å köpa på tex: hm, Åhléns, kicks å även på Ica. Köpte den för 145 kr!





Loreal Paris- volum millon lashes extra black

Denna mascaran ger väldigt mycket volym. Borsten är väldigt stor och kan vara svår att applicera. Men den separerar bra! Den är också då "extra black" vilket då betyder att den är extra svart. Jag kan inte tycka att det märks så jättebra men den är iaf svart.
Denna mascara vet jag inte riktigt om jag kan tipsa er om då den även har en förmåga att smula. Men ja. Om ni skulle vara intresserade av denna så finns sen nog på hm, Kicks Ica osv. Jag tycker även att den var ganska dyr då jag köpte den när priset var nedsänkt till 145 kr. Vet dock inte hur mycket den kostar vanligtvis.



The colossal volum express mascara 
Cat eyes

Denna mascaran köpte jag igår och har endast prövat den idag. Den ger mycket längd och är lätt att applicera då borsten är böjd. Den är svart och det syns oxå. Jag märkte inte att det blev några klumpar eller liknande. 
Så än så länge tycker jag bara bra om denna mascara! 
Jag köpte den på hm för 99 kr.
Men den finns nog på kicks, lindex mm!

Nagellack//loreal Paris♡


God natt finisar♡

Oj. HAHAHA dagen vart helt spontan. Vaknade med ont i rygg å nacke. Men det hade blivit bättre än igår. Så jag kände inte att det behövdes kolla upp. Orkar inte riktigt de;)... Men aja! Jag gick upp och kollade film och tänkte att jag skulle ta det lugnt idag. Men nejdå. Jag messade Evelina å Tilda och frågade om vi kanske kunde hitta på någonting. Å jag tänkte på att kolla på film eller göra nått sånt. Hahah Evelina ringde sedan mig å sa att hon å Tilda ville till Västerås. Så ja. 14.05 satt vi på ett tåg på väg mot Västerås. I tanke om att det bara är påsklov en gång om året. Haha jag fick Dock kämpa lite med biljetter å så. Men det gick bra. Vi kom fram å kollade runt lite. Prövade även snapple. Jag tycker själv att den inte var så jättegod men helt okej. Sen gick vi runt å jag köpte lite saker som kommer i en Haul video imorgon! Vi gick även till stationen en halvtimme innan tåget hem skulle gå. Då vi först och främst skulle hitta stationen igen å sen lyckas köpa biljett. Vi hittade. Men ja. Biljett gick väll sådär. Jag lyckades tillslut;) fattade inte så jättemycket kan man väll säga. Men vi är hemma å vi lever. Å vi hade sjukt kul. Skämde även ut oss totalt. Men vem bryr sig. min rygg å nacke gör sjukt ont nu så jag ska ta å sova men Hahah där fick ni lite av min dag. Jag hoppas ert påsklov är bäst! Och att ni mår toppen. Puss på er bästa ni♡



Jävla lång dag

Vaknade 8 imorse. Kollade ut å vädret va helt perfekt. Så ja tog en spring tur. Ett spår runt området där jag bor. Eller jag tog 2 varv i samma spår. Jag måste träna upp min fot så mycket som det går nu.. När ja va klar så satte jag mig på en fotbollsplan nära mitt hus å stretcha å körde styrka. Gick hem å tog en dusch sen städa ja rummet. Pappa skjutsa in mig till stan. Eller ja till mamma. Då packade vi massa. Sen städade vi ur bilen både in å utsidan. Sen va det gymnastikträning vilket gick piss. Gjorde illa rygg/nacken. Fyfan va ont det gör. Fortfarande. Så ska nog kolla upp det imorgon om det inte blir nå bättre. Resten av träningen gick inte heller särskilt bra. Men är hemma nu å sitter mä vetekuddar ä skit.
Men det blir säkert bättre. Imorgon vet jag inte va som händer. Hittar kanske på någonting Med någon. Eller bara är hemma. Vi får se hur jag mår oxå. 
Men om vi inte räknar med kvällen så har dagen varit ganska kul. Har verkligen gjort en hel massa. Men hoppas ni får en bra kväll och att ni mår bra!♡ Love ya all♡

Fin bild.. 

-

Alltså det är lite komiskt hur jävla många det är som är vakna nu;) liksom påsklov;) hahaha



Q/A

Q- hej! Va ska du göra på påsklovet? Kan du inte skriva som ett schema? Jättefin blogg! Kram

A- hej! Ja det kan jag göra! Här!

Måndag- tror jag åker till Joey på dagen. Gymnastik på kvällen

Tisdag- inget planerat än så länge. Hittar nog på någonting med mån kompis!

Onsdag- samma här. Men på kvällen så packar vi in i flyttbilen. Då mamma å Micke åker upp till stugan på torsdag! Har även fotbollsträning på kvällen!

Torsdag- Moster å morbror kommer hem. Så jag åker till Sala! Åker tåg på morgonen. Vet inte riktig om de ä massa byten å så men aja. Sen är jag där å ä med Hanna å Fredrik. Sover även hos mormor.

Fredag- samma sak som på Torsdagen.
Men ska oxå  hinna med att plugga... 

Lördag- pappa hämtar mig i Sala å vi åker till stugan! Å firar påsk där. Med pappas frus föräldrar

Söndag- bara är i stugan å myser

Måndag- åker hem.. Beroendes på när vi kommer hem så är jag kanske med någon. Eller bara ha lite kvalitetstid med syster eller bror. 

Hoppas ni blev nöjda! Pusssss♡


Älskade ni♡



Trött.se

Somnade 10 igår å vaknade halv 12 idag. Shieet. Så skönt att sova ut. Är iaf på väg till Örebro nu. Kommer hem ikväll någongång. Men aja. Puss på er så ses vi♡

Het bild.. 
    Tröja//hm   byxor//Gina tricot 

Inspiration



Bad girls have more fun



Fotbollen idag var sjukt kul. Säsongen har dragit igång och om 2 helger har vi våra första matcher.


Sitter å kollar på gladiatorera nu. 
Ska allvarligt snart sova. Hahah somna sent inatt. Och ska upp ganska tidigt imorgon. 
Ska fira kusin i Örebro. Nella fyller 20♡
Men ville bara uppdatera er lite! 
Pusssss♡



Värdeeettt

Seriöst! Sååå sjukt fint väder. Är hemma hos pappas frus föräldrar nu. väntar på att fotbollsträningen ska börja. Åhh. Gud. Fotboll+sol=det bästa som finns.
Efter fotbollen ska jg nog bara hem å ta set lite lugnt. Om det är lika fint väder då så ska jag ut å springa också.
Eller så är jag med någon! Men ha en grym lördag. Puss på er. Ni ä bäst♡



God natt

Linus tvingar mig till att kolla på en skräckfilm.. Så han får lov att prata mä mig på telefon. 1 timme kvar på detta äcklet. Ska sova sen. Hahah lycka till Ebba... Men puss på er. Ska ta å skrika lite så Linus på tinitus.. Puss




Vi diggar detta



PÅSKLOV♡♡


Åhhhhh! Är på väg hem nu. 
Ska byta om sen iväg å träffa lite kompisar♡ men nu tycker jag att alla tar och njuter sönder av påsklov. 
Ha det bäst♡


~

Torsdagen är snart slut. Sitter ensam hemma och skattar åt tweets;) hahahha. Ska snart ta mig ork till att laga mat...


Men efter skolan åkte jag ner till Bergvreten å träning. Tränade mina små pluttisar som börjar bli så duktiga. Dock är det sista gången nästa gång... Åh. Jag vet inte då vad som händer till hösten. Om jag är kvar eller byter grupp/trupp. Mer än hälften av gymnasterna går över till trupp å jag hoppas på att kunna följa med dem. 


Men jag ska ta å laga lite mat nu... Fyfan. Ja orkar inte;) sista dagen innan liv imorgon oxå. Jag dör va skönt. Åhhhhhh Fredag oxå. Vi får se va som händer på kvällen! Men aja puss på er. Ni ä bäst♡
Att så små barn kan göra en så glad♡



Jag kommer sova bästa av alla

Alltså tröttare finns inte. Inte gladare heller. Åh. Provet gick sjukt över förväntan och så också redovisningen. Min rygg håller på att döda mig just nu... men Uppvisningen gick jättebra. Små pluttisarna va jätte duktiga oxå. Therece va också där men med en annan trupp. Men jag fick krama henne lite också. Världens bästa ä hon♡
Men Dagen va sjukt lyckad å kommer somna me ett stort leende på läpparna. Hoppas er dag har varit bra den också! Puss på er♡

Halvt bra bild men aja. Jag gör flyver iaf♡

Inspiration ♡



Prov

Sitter å väntar på att bg'n ska börja nu. Vi har prov direkt. Till typ 11. Hahah kommer gå skit. Men jaja. Efter lunchen harR jag redovisningen. Hahah de kommer inte heller gå så bra anar jag;)
Men vi får hoppas på en bra kväll iaf. 
Ha en bra dag! O alla 6:or får lycka till me provet!! Ha de bra. Pussssss♡



Go natt♡

Ska sova nu. Insåg att klockan var mycket.. Hahah. Har pluggat sen jag kom hem från farbror å dom. Set har väll gått helt okej... Men kan fortfarande långt ifrån allt. Men jaja. Vi för hoppas på det bästa! Hela förmiddagen imorgon har vi so nationella sen på eftermiddagen har vi idrott. Sen ska jag som sagt redovisa engelskan också. Så jag ska förbereda mig inför det typ när jag får nån lucka;*. Sluta 15.25... Så de ä en lång dag också. Sen ska jag ta mig snabbt hem och packa ihop för att sen åka till idrottshuset och uppvisning! Ska bli sjukt kul! Men ni får mer uppdatering imorgon! Pussssss♡
Lite såhär fint mä dräkt;)♡


-

Först kusinmys sen detta! Nu är det bara att tagga hem och plugga. Usch. 
Men jag dör va söt lilla kusinnnn va. En vecka gammal. Seriöst. Åhhh
Men ska ta å äta nu. Puss på er♡



Dagen

Dagen gick snabbt som skönt var. Hade musik på förmiddagen o spanska, engelska å so på eftermiddagen. Va kanske inte världens roligaste dag då men helt okej. Är hemma hos mamma nu. Pappa kommer o hämtar mig ganska snart. Vi ska åka till v-rås å träffa  kusiiiin. O farbror o hans tjej. Haha.
Men aa. Ikväll ska jag plugga. Fyfan. Har so nationella imorgon. I religion. Seriöst. Kan nada! Har även redovisning i engelska. Ett projektsteg då jag får betyg. Har typ inte förberett mig inför det så det är också någonting jag ska göra ikväll. Sen jag matte som måste göras också så att japp. Usch.
Men aja. Ska åka snart! Puss på er♡

Bästaaaa du♡

Gymnastik♡



Salaaaaa

På väg till Sala. Ska vara med morfar inatt. Mysigt. Vi ska inte göra någonting speciellt. Mamma har konsert ikväll vilket jag inte ville gå på;).. Och kände inte heller för att vara ensam hela kvällen. Så de fick bli en kväll mä morfar♡ men aja. Va hos thelma inatt. Vi hade jättekul. Vi typ kolla tv, fotade lite och åt mat o godis. Hahah bilderna vi tog kommer inte komma upp här dock;). Men iaf. Ha en bra daag!! Puussss♡

Fina skor;)♡

Gooshhh

Herregud va jag längtar. 66 dagar till sommarlov. Blir brunare, senare kvällar och kunna vara med de ja älskar. Slippa skolan och all jävla stress. Alla prov och allt äckligt skolan levererar. 66 dagar kvar. Var av typ häften av det är skoldagar. Längtar nu. Nå sjukt.

Gosh.

Hemma

Är hemma just nu. Ska senare till Thelma och sova där inatt. Blir mysigt! Imorgon är det fotbollsträning och jag ska vara med så mycket som möjligt!-foten... Men sen imorgon åker jag till morfar tror ja. Ska antagligen sova där då. Eller jag vet inte, vi får se. Men jg ska ta och åka iväg till Thelma nu! Ha en bra dag! Puussss♡


Gymnastik♡

TGIF



Trött som in i

Man kan sammanfatta denna dagen som ett rent helvete. Usch. Hände mycket i skolan men gick ändå mycket gjort. Vilket jag blev trött av.. Sen mötte jag Tilda på stan och ner på gymnastiken. Var inte med så mycket alls pga foten. Men det gick bra på det jag var med på. Men jag blev bara tröttare av de. Fick stå och passa en av mina tränares dotter när jag inte var med. Men hon va gulligt då så det var lugnt;)  Men  jag går och lägger mig nu. 21.30 i know. Men måste vara pigg imorgon då de ä mycket i skolan och efter skolan. Ska me Clara och Leo hem först sen går vi till idrottshuset. Ska träna mina pluttisar. De ska vara i idrottshuset. Hahah lyckan i dem när de fick veta det förra veckan är obeskrivlig. 
Lagom söta.


Men jag ska sova nu. Ni får sova så gott.
Love yaaaa♡

Bästa ni♡

Gymnastik


HAHAHAH fin bild;) men aja. Åker ner till gymnastiken nu. Puss



Hemma

Gick hem efter skolan. Kolla på tv och så. Sen gick ja till Joey. har flyttat om bor nu bara typ 2 min härifrån. 
Vi kolla film. 
Men aja de va mysigt! Åt hennes fingrar lite också;) 
HAHAHA men vi bara prata och typ skratta sönder.. 
Men aja. Hemma nu. Kollar på tv och äter mat. Ska typ sova tidigt. 
Trött som jag vet inte vad.
Men aja. Jag kommer antagligen inte skriva nå mer inlägg så ni får sova så gott. 
Love yaaaa♡


Fint med en tv sådär

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus